top of page
Poza Cristina_900x906.jpg

Buna ziua

Suntem alături de pacienții noștri în rezolvarea problemelor dentare și menținerea sănătății orale oferind cele mai noi, mai bune si mai moderne tratamente și proceduri stomatologice. Incă din anul 2005 oferim servicii stomatologice personalizate pentru fiecare pacient cu un raport pret calitate excelent!

20220312_130010.jpg

POVESTEA NOASTRA

În anul 2005, Dr. Ghita (Badea) Cristina, din dorința de a aduce o nouă perspectivă medicală în ceea ce inseamna tratamentele stomatologice pentru întreaga familie si promovarea unor tratamente fără durere, a infiintat cabinetul dentar White Dental.

Dupa specializari in tara si strainatate si colaborari cu mai multe clinici renumite din Bucuresti, dr. Cristina Ghita, din dorinta de a fi mai aprope de pacientii sai si sa le furnizeze cu daruire si compasiune toate serviciile stomatologice de care acestia au nevoie, a decis transformarea cabinetului intr-o clinica aducând alaturi de ea, in echipa sa, medici specialisti cu formare multidisciplinara.

Asa cum v-am obisnuit, incă de la începuturile activității noastre am urmarit un obiectiv profesional clar: sa oferim servicii stomatologice minim invazive și tratamente fără durere tuturor pacienților noștri.

Astfel, abordarea noastra porneste de la conceptul ca „este mai usor sa previi decat sa tratezi”, preventia fiind pusa pe primul loc in activitatea clinicii White Dental. Totodata, tratamentele noastre medicale pornesc de fiecare dată de la încercarea de a trata și de a salva fiecare dinte, fiind binecunoscut faptul că dinții sunt singurele organe din corp care nu au capacitatea de a se reface.

Iar pentru că timpul fiecărui pacient este foarte important, toate etapele de tratament sunt realizate la clinica noastră, succesul fiind garantat de o echipă de specialiști în stomatologie care pot să vă asigure acuratețea unui diagnostic corect, siguranța pacientului și calitatea procedurilor efectuate.

Și pentru a demonstra că sănătatea dentară a familiei tale este pe mâini bune, în încercarea de a preveni și a dezvolta o profilaxie a afecțiunilor dentare în rândul pacienților noștri, la clinica White Dental copii și tinerii sunt mereu bineveniți și tratați cu prioritate, fiecare pacient fiind tratat cu empatie și respect, oferindu-i-se îngrijire de cea mai înaltă calitate și soluții dentare personalizate.

Astfel, deoarece considerăm că prevenirea problemelor dentare este extrem de importantă încurajam toți pacienții să vină regulat la controlul stomatologic pentru a-și asigura sănătatea orală și pentru a preveni apariția unor probleme mai grave și dureroase.

La Clinica White Dental nu tratăm doar afecțiunile dentare și problemele stomatologice ale pacienților pe termen lung, prin tratamentele fără durere promovate de specialiștii noștri, ci punem accent și pe redobândirea zâmbetului mult dorit de fiecare dintre noi!

Deoarece zâmbetul este primul lucru pe care îl observăm în conversația cu o altă persoană, echipa Clinicii White Dental vă va ajuta să aveți un zâmbet sănătos, strălucitor și mai frumos!

Noi îți putem transforma zâmbetul pentru ca acesta să poată dura o viață întreagă!

Totodată, pentru a vă asigura de profesionalismul servicilor oferite de specliștii clinicii noastre, am implementat, începând cu luna septembrie 2022, un serviciu de garantare [1] a tratamentelor oferite pacienților, după cum urmează:

Obturatii dentare

Perioada de garantare a calitații: 3 ani

Problemă: Fractura,dezlipire

Promisiune: înlocuire sau reparație - fără costuri pentru dvs

Condiții: Pacientul trebuie să vină periodic la control pentru menținerea igienei dentare la maxim 6 luni.*

Implanturi, coroane și punți dentare definitive

Perioada de garantare a calitații: 3 ani

Fiecare tip de implant dentar beneficiază pe lângă garanția oferită de producător (care se referă la materialul constitutiv) și de certificarea calității montajului acestora conform specificațiilor producătorului și a celor mai noi standarde în materie.

Problemă: Fractura, nepotrivire

Promisiune: înlocuire sau reparare - fără costuri pentru dvs.

Condiții: Pacientul trebuie să vină periodic la control pentru menținerea igienei dentare la maxim 3 luni.

Canalele radiculare

Perioada de garantare a calitatii: 5 ani

Problemă: obturație radiculara eșuata

Promisiune: retratament canal gratuit

Condiții: Pacientul trebuie să vină periodic la control pentru menținerea igienei dentare la maxim 6 luni.

Echipa Clinicii White Dental este formată dintr-un colectiv pluridisciplinar de profesioniști în diferite ramuri din stomatologie, cu o vastă experiență și practică la activ, cu o formare de bază excelentă completată de o formare continua prin cursuri, conferințe și stagii de perfecționare desfășurate atât în țară cât și în străinatate.

Astfel, pentru fiecare caz in parte procedam la o abordare multilaterală pentru a identifica cea mai bună soluție și cel mai adecvat tratament pentru salvarea dinților pacienților noștri.

 

[1] Oferta este detaliată în Documentul de certificare a calității tratamentelor efectuate.

bottom of page