top of page
20220312_130010.jpg

Pentru că ne pasă de temerile dumneavoastră în privința tratamentelor medicale dentare, am creat o serie de

garanții care să crească nivelul de încredere 

în perioada colaborării noastre.

●      GARANȚIE CERTIFICATĂ
Ne asumăm responsabilitea tratamentelor și acordam CERTIFICAT DE GARANȚIE fiecărui tratament, pentru o perioadă de 2 ani.

●      GARANȚIA SUCCESULUI

●      Tehnologiile avansate și programele complexe de simulare a planului de tratament, cu vizualizarea anticipată a rezultatelor, asigură succesul tratamentelor.

●      GARANȚIA CĂ NU DOARE
Grija noastră primordială este să realizăm tratamente fără durere, din acest motiv utilizăm anestezia de contact, anestezia locala care asigura lipsa durerii in timpul tratamentelor.

●      GARANȚIA REZISTENȚEI
Longevitatea tratamentelor este asigurată de faptul că utilizăm materiale de calitate, certificate, agreate în U.E, pentru ca rezultatele de succes să se păstreze cât mai mult timp.

●      GARANȚIA ESTETICII
Utilizăm softuri specializate de creare a zâmbetului, aparate de măsurat culoarea dinților naturali, materiale inovatoare, cu proprietăți avansate de fotomimetism și de redare a culorilor naturale și roboți pentru frezarea precisă a lucrărilor dentare. Medicii noștri specializați au participat la cursuri de estetică dentară avansată, astfel încât suntem pregătiți să redăm zâmbetul ideal chiar și celui mai exigent pacient.

●      GARANȚIA STERILIZĂRII
În clinica noastră, procesul de sterilizare este asigurat de tehnologii avansate și proceduri stricte.

●      Autoclavele emit bonuri cu înregistrarea etapelor de sterilizare și a parametrilor.

Utilizăm teste specifice de verificare a sterilizării la fiecare șarjă, iar instrumentarul sterilizat se depozitează și se transportă ambalat pe masa medicului dentist. Aerul din cabinetele de tratament se sterilizează cu aparate speciale.

●      GARANȚIA COMPETENȚEI
Medicii colaboratori ai clinicii sunt medici specializați pe anumite segmente ale medicinei dentare, nu-și depășesc competențele profesionale, lucrează în echipă, acest lucru facilitând calea către succesul tratamentelor.

●      GARANȚIA CĂ NE PASĂ
Am creat o serie de beneficii reale și pachete speciale, pentru ca dumneavoastră să profitați de servicii premium la prețuri avantajoase.

●      GARANȚIA TRANSPARENȚEI
Practicăm medicina dentară legal și transparent. Aveți acces oricând la devizele dumneavoastră cu evidențierea plăților și a sumelor restante, la fișa medicală, analize medicale, onorarii și pachete speciale.

●      GARANȚIA TIMPULUI MINIM
Pentru că ne pasă de timpul pacienților noștri, pregătim și motivăm membrii echipei să performeze, utilizăm tehnologii digitale, softuri specializate, pentru fluidizarea circuitului informațional și încheiem contracte de colaborare doar cu furnizori de încredere, pentru a obține cele mai bune rezultate într-un timp scurt.

bottom of page