top of page

Clinica WHITE DENTAL este dotată cu un microscop digital performant de ultimă generație Labomed™.

Microscopul dentar le oferă medicilor o vizibilitate net superioară asupra detaliilor, datorită măririi, iluminării și focusului, rezultatul fiind acela că tratamentul la microscop garanteaza curatarea si sigilarea perfecte. Utilizarea microscopului în odontologie are scopul de a avea maximă vizibilitate în a vedea dacă medicul dentist a curățat bine caria de pe dintele respectiv.

Avantajele utilizarii miscoscopului:

  • Diagnostic precis.

  • Interventia endodontică sub microscop poate face diferenta intre salvarea si extractia dintelui.

  • Tratarea corecta si completa a canalelor.

Astfel, cu ajutorul microscopului vedem eventuale fisuri care au apărut pe dinte, deoarece acesta sufera foarte mult atunci când este cariat și forțele exercitate pe el conduc la aparitia de microfisuri care îi scad rezistența la forțele masticatorii, iar la un moment dat, ne trezim că s-a crăpat brusc și nu știm de ce, chiar daca el a fost plombat.

In Clinica White Dental avem expertiza si toate metodele necesare pentru prepararea la microscop de obturatii durabile si potrivite din punct de vedere estetic penrtu a evita astfel de evenimente cum ar fi cel prezentat mai sus. Atat curatarea cariilor, cat si realizarea plombelor se fac sub magnificatia microscopului. In felul acesta suntem siguri ca totul se curata si se sigileaza perfect.

20220812_113945.jpg
bottom of page