top of page

PedodonTie

Igiena dentară este obiceiul cu care trebuie să-i învățăm de copii nostri de mici, la clinica noastra acestia beneficiaza de un tratament si de o grija deosebita.

Astfel, este recomandat parintilor sa-si aduca la dentist copii dupa varsta de 4 ani, pentru a preveni de timpuriu aparitia unor probleme, si pentru ca ai nostri copii sa aiba un zambet sanatos si dintii sa le creasca frumosi si uniformi. Odata ce au aparut problemele dentare si, mai mult, acestea au devenit si dureroase, copiii vor fi din ce in ce mai reticenti sa ajunga la dentist.

Ar trebui sa existe vizite regulate in functie de recomandarea medicului dentist fiind deosebit de important ca toti cei mici sa fie invatati sa aiba grija de dintii lor de la o varsta frageda pentru a avea gingii si dinti sanatosi atunci cand sunt adulti.

In Clinica White Dental avem grija de toti membrii familiei, iar copii beneficiază de toată bunăvoința noastră pentru a le transforma vizita la dentist intr-o experienta cat mai relaxata si comfortabila, primind de fiecare data si un cadou surpriza!

Medicii nostri stomatologi sunt specializati in efectuarea unor tratamente specifice :

  • Obturatie definitiva copii

  • Obturatie provizorie copii

  • Sigilare dinți

  • Tratamente canal la microscop (pentru copii cu varsta peste 8 ani).

bottom of page