top of page

Dinții nu sunt doar unități masticatorii, ci ei contribuie și la buna funcționarea a întregului nostru organism. De asemenea, funcția estetică a dinților are și ea un rol aparte, in conditiile in care societatea actuală pune accent pe imaginea și forma in care se prezinta fiecare individ.

Datorită acestor motive, o reabilitare corecta a sistemului masticator, nu doar a dinților, este absolut necesară pentru o durabilitate cât mai mare a lucrărilor dentare efectuate. Pentru aceasta este nevoie de expertiză și experiență, grijă și atenție, aspecte pe care medicii clinicii noastre le pun pe primul plan în abordarea fiecărei probleme a pacienților.

Odată cu prima vizită în cabinet, fiecare pacient va beneficia în mod gratuit de un examen personalizat complet în urma căruia va primi un plan de tratament complet, acestuia prezentându-i-se și eventualele alternative, respectiv etapele de urmat pentru obținerea rezultatelor așteptate, costurile finale și durata tratamentului.

Si deoarece punem mare accent pe ceea ce inseamna profilaxia dentara si pe rolul preventiei pentru ca pacientii nostri sa nu ajunga in situatii limita si sa cheltuie pentru probleme ce puteau fi prevenite, noi sustinem programul complet de igienizare profesională în cabinet, odată la 6 luni, care contribuie la  menținerea pe termen lung a sănătății orale.

Igienizarea profesională în cabinet presupune:

  • detartraj care se face cu ultrasunete, astfel incat nu exista pericolul afectarii smaltului sau cementului radicular;

  • periaj profesional cu paste care netezesc suprafetele detartrate;

  • air flow pentru zonele greu accesibile din jurul lucrarilor dentare;

  • decontaminarea santurilor gingivale cu laserul EPIC™ BIOLASE, care curata gingiile "pe interior".

bottom of page