top of page

Tratamente  estetica dentara

Fatetele si coroanele dentare din ceramica sau de portelan E.MAX™ montate in Clinica White Dental vor respecta intocmai fizionomia dvs  si vor arata mai bine decat dintii dvs. naturali.
Totodata, putem realiza pentru pacientii nostri fatete si coroane din zirconiu, care sunt de asemenea foarte albe.
Pentru ca punem pret pe calitatea serviciilor si produselor oferite, la realizarea fatetelor, colaboram cu cabinete de tehnicieni dentari cu o experienta de peste 15 ani, proiectarea si realizarea acestora fiind complet digitalizata pentru a va garanta ca ele va vor reda un nou zâmbet superb si cu siguranta mai alb si mai frumos.
Fațetele si coroanele dentare au un înalt grad de durabilitate și un aspect identic cu cel al dintelui natural.
 
Albire dentara cu laserul EPIC BIOLASE™.
In cadrul Clinicii WHITE DENTAL dispunem de un laser de ultima generatie, utilizat pentru realizarea unui numar de 3 tipuri de tratamente stomatologice distincte: tesut moale, albire si terapia durerii.

Acest laser este special creat si pentru cei cu sensibilitate dentara, fiind in masura sa va ajute in redobandirea  unui alb imaculat.

Albirea dentară profesională cu laserul EPIC BIOLASE™ va ofera un zambet mai alb, cu ajutorul  uneia  dintre cele mai revolutionare inovații stomatologice. Totodata, tratamentul nostru este special conceput pentru pacienții cu sensibilitate dentară care prin alte metode nu-și pot albi dinții.

Este cea mai recomandata metoda de albire a dintilor, rapida, cu efecte pe termen lung, sigură și non-invazivă.

Față de tratamentul clasic, procedeul se realizează într-o singură sedință cu o durată de 20 de minute.

 

Montarea unor bijuterii dentare.

La clinica noastra puteti beneficia de aplicarea de bijuterie dentara din cristal Swarovski™.

bottom of page